Hírek‎ > ‎

Adó 1%

Ismeretlen felhasználó, 2011. márc. 24. 4:33

Kedves Támogatónk!

Most a hetekben kell döntsünk adónk 1%-nak sorsáról. Rengeteg helyre lehetne küldeni, számtalan szervezet pályázik ezekre a bevételekre és ezért már elkérni is nagy felelősség. Személyesen vállalom a felelősséget azért, hogy el merjem kérni ügyünk számára a felajánlásokat.

Mi ez az Ügy? Ha körbenézünk a világban számtalan szörnyű dolgot tapasztalhatunk... A szörnyűségek hátterében legtöbbször emberi mulasztás, emberi gyarlóság áll. Vonatkozik ez a nap mint nap halálba injekciózott kutyák nyomorúságos tömegére is. Meglátásom szerint, ez a felfoghatatlan helyzet akkor változhat meg, ha az ember tudatossá válik, ha felfogjuk a minket terhelő felelősséget, a minden embert minden kutyáért terhelő felelősséget!

Az ember valaha úgy döntött, hogy a kutyát maga mellé veszi, a domináns egyed szerepét magára vállalta, azóta a kutya létének fennmaradását, életének minőségét mi biztosítjuk! Sajnos erről azonban nagyon keveset tudunk mi emberek. A Tükör módszer ennek a tudatosításnak az eszköze: a kutya valós lényének megismerése, a kutya érzékelésének megismerése, a kutya valós szükségleteinek feltárása, stb.

Meggyőződésem szerint egy új kutyás kultúra alapjainak lerakásában tevékenykedünk. A harmadik évezred kihívásai egészen mások mint az ezt megelőző időké, ebben a missziónkban kérem a támogatását!

Kutyák a Harmadik Évezredben Kinológiai Egyesület

Adószámunk: 18181263-1-41

Ha ügyünket méltónak tartja arra, akkor kérem küldje tovább a levelet ismerőseinek!

Üdvözlettel és köszönettel, Korom Gábor

Az alábbi linken egy interjút tekinthetnek meg Korom Gáborral, melyet az RTL klub Portré című műsorában 2011 február 20.án vetítettek le:

http://www.rtlklub.hu/most/18623_portre_amerikatol_svedorszagig_erdeklodnek_a_modszere_irant_

Comments