Hírek‎ > ‎

Őrző-védő változás

Ismeretlen felhasználó, 2011. máj. 3. 23:20   [ 2011. jún. 20. 23:57 frissítve ]
Sziasztok!
Az elnökségen sokadszor jönnek elő egyes problémák az őv kapcsán, a legfőbb gond általában az időhiány, de vannak más megoldandó dolgok is.
Janival az élünkön az alábbiakat eszeltük ki:
- vasárnap két pályán van az őv. Aki Balázshoz jár, az ne a fő táblára iratkozzon fel, hanem az oldalsó kapunál levőre.
- a vasárnapi őv ÉLETMÓD ŐV, ami azt jelenti, hogy akármilyen szinten is van valaki, csakis rövid munkákat fognak csinálni a segédek, minden kutyával
- agilitysek: mivel az őv alatt van az edzés és egyik ágazatban sem jó a ki-be járkálás, azok az agilitysek, akik szeretnének őv-zni vasárnap, fél 8-ig kell megérkezzenek az iskolára és feliratkozzanak a táblára (más nem írhat fel, ha nem vagy ott). Fél 8-kor el is kezdődik az ő kutyáiknak a lefogatása soron kívül, hogy tudjanak aztán edzésre menni.

A táblára feliratkozásnál nyugodtan írjátok be magatokat a soron következő helyre, de tegyetek egy bekarikázott "A" betűt a nevetek mögé, hogy tudjuk, ki agility-s

- nyomosok: a nyomosoknak fél 9-ig be kell érkezniük a sulira és személyesen feliratkozni a megfelelő táblára, különben már nem lesz idő a kutyájuk lefogatására! Nevetek mögé tegyetek egy "NY" ebtűt.

- terápiások: amíg csak egy-egy embert érint a dolog, elég, ha odaírjátok, hogy "T- átugorható", de ha több ember is érintett lesz, erre is kell valami rendszer

-*ŐV-manager-t keresünk!!! *Aki járt már őv-n, tapasztalhatta, hogy a segédeknek nincs kapacitásuk azzal is foglalkozni, hogy mikor ki jön, az épp ott van-e, stb. Az idő szűkös, láthatjátok, hogy külön téma a nyomosok, agilitysek, terápiások beosztása, figyelni kell, hogy fogja-e valaki a kaput, kell-e fürkészőt állítani, pályát bontani, stb. Az utóbbi időben amikor ott voltam, én igyekeztem ezt a pozíciót betölteni, és a tapasztalat alapján így sokkal flottabbul mennek a dolgok. Kellene erre a szerepkörre 3-4 ember, akik felváltva tudják ezt a pozíciót betölteni és lehetőleg az egész őv idő alatt menedzselni a folyamatokat.

Szerintem nem olyan nagy ügy, ha valaki így is, úgy is jár mindig őv-re.

Azt is lehet, hogy az egyik ember az első felét, a második a második felét viszi. Én szívesen segítek összehozni a jelentkezőket, átbeszélni a teendőket. Aki úgy érzi, hozzá tudna tenni így a közös munkához, kérem az én e-mail címemen jelentkezzen (norcsii@gmail.com)

Szeptembertől további változások várhatóak, ezekről időben tájékoztatunk titeket. Az előző levelemben említett emelt szintű irány és az életmód irány az őv-ben is élesebben el fog különülni, ennek módján, feltételein még dolgozunk.

köszönöm!
n.
Comments