Agility

 • A foglalkozásokra hetente előre kell jelentkezni.
 • Információ, szervezés, jelentkezés, rongálódások jelentése:

  Herczeg Zsuzsanna (06 20/203 1154)
  susannaherczeg@gmail.com                            
 • Pénzügy és admin: Fekete Gábor (06 70/708 0076)
 • Edzőink:                   Kedves Krisztina (06 70/335 1219)

                                    

                         

 • Levelező lista: nepszigetiagility@googlegroups.com

HÁZIREND

 

·                    A házirend betartása és betartatása az iskola minden tagjára nézve kötelező, és egyben közös érdekünk.

·                    A foglalkozásra a meghirdetett időpontig kérjük mindenki érkezzen meg úgy, hogy a kezdésre a kutyák sétáltatásán már túl legyetek, lehetőséget adva dolguk pályán kívüli elvégzésére.

·                    A foglalkozás az akadályok közös kipakolásával kezdődik, és azok közös elpakolásával ér véget. Ezen idő alatt a kutyákat pórázon kikötve/boxban/autóban/másik szabad pályán kell tartani a balesetek elkerülése végett.

·                    Az akadályok ki- és elpakolása során is ügyeljetek azok épségének megőrzésére. Az akadályok elhelyezésének rendjét a konténerben elhelyezett pakolási rend segíti.

·                    Az akadályok és egyéb felszerelések csak a foglalkozásvezetők engedélyével használhatók.

·                    Az akadályok nem rendeltetésszerű, valamint gondatlan használatából eredő károkat mindenki köteles megtéríteni. Az akadályokban bekövetkező sérüléseket kérjük a közös e-mail címen vagy a lenti telefonszámon jelezzétek a felelős(ök) felé.

·                    Az akadályokat, bójákat lepisilni a kutyáknak szigorúan TILOS! Ha ez mégis megtörténik, úgy az akadályok mosószeres vízzel való lemosásáról a kutya gazdája köteles gondoskodni. Amennyiben a kutya a pályán végzi el a dolgát, úgy annak eltakarítása is a gazda feladata. Kérjük ügyeljetek az iskola rendjére, tisztaságára.

·                     A megfelelő haladás és a balesetek elkerülése érdekében a gyakorlások menetét a foglalkozásvezetők határozzák meg. A baleset és egyéb problémák elkerülése végett a kutyákat csak a saját gyakorlásotok idejére szabad a gyakorló pályára felengedni.  Gyakorlás közben minden gazda köteles a kutyájára figyelni, és úgy gyakorolni, vagy tartózkodni a pályán, hogy közben mások munkáját ne zavarja, akadályozza.

·                     Mások gyakorlása közben elvárás, hogy a várakozó gazdák kutyái gazdájuk közelében, fegyelmezetten, vagy pórázon, boxban, kocsiban tartózkodjanak. Ha ez nem teljesül, úgy a foglalkozás vezetőjének jogában áll a pórázra vétel elrendelése, védve ezzel kutyák épségét, illetve mások munkáját! A csapattársak kéréseit kérjük szintén vegyétek figyelembe.

·                     A foglalkozások alatt cél, hogy pozitív megerősítést alkalmazzatok, játékos szemléletben, jókedvvel dolgozzatok, hisz az egész foglalkozás egy játék, közös akció, tanulás a kutyáknak és gazdáknak egyaránt. Amennyiben étellel jutalmaztok, úgy figyeljetek arra, hogy azt a pályán ne szórjatok el, mivel ez kikapcsolhatja a kutyákat a gyakorlás során.

·                     Amennyiben úgy érzitek, hogy kutyátok olyan vétséget követett el, melyért büntetést, vagy némi szigort érdemel, úgy kérjük, hogy annak kivitelezése más párosok megzavarása nélkül történjen.

·                     Tüzelő kutya a foglalkozáson csak a foglalkozásvezető és az edzésen résztvevő többi gazda közös, előzetes beleegyezésével vehet részt.

·                     Az iskola általános egészségügyi elvárásai (oltások, rendszeres féregtelenítés, stb) az agility foglalkozások résztvevőire is kötelező érvényűek.

 
A sok kötelező és szigorú szabály mellett, betartandó, hogy az egész foglalkozás alatt, csak a pozitív megerősítést alkalmazzatok, a büntetést hagyjátok el teljesen, játékos szemléletben, jókedvvel dolgozzatok, hisz az egész foglalkozás egy játék, közös akció, tanulás a kutyáknak! :)))

Szükséges felszerelés

 • ütős jutalomfalat, klikker
 • játék és egyéb motivációs tárgy (labda, huzakodós játék)
 • póráz, nyakörv/hám, esetlegesen box a kutyának a pakolás és pihenő idejére
 • sportos, könnyű öltözet (lehetőleg ne bakancs és farmer legyen)

Foglalkozásokra történő jelentkezések, lemondások

 

A foglalkozásokra az Agility csoport e-mail címére érkező linken keresztül tudtok jelentkezni. Minimum létszám 3 fő.

A jelentkezések lemondására 1 nappal az adott foglalkozás előtt van lehetőségetek. Az ezt követő lemondásokat csak betegség esetén tudjuk elfogadni, ellenkező esetben ki kell fizetnetek a foglalkozás díját.

A jelentkezések időben történő lemondásával lehetőség nyílik más csoporttársak számára a felszabaduló helyekre történő fel- vagy átjelentkezésre, valamint az edzők számára is fontos, hogy tudják, milyen felkészültségű és adottságú párosokra készüljenek az adott foglalkozáson.Pénzügyek

 

A tagdíjak befizetése hónap végén, az adott hónap részvételeinek összesítését követően történik, a következő hónap 5-e és 15-e között. Kérünk mindenkit, hogy a befizetéseket a kért időpontig teljesítsétek az e-mailben kapott összesítési adatok alapján.

Fizetési lehetőségek:

-                    Fekete Gábor pénzügyi és admin felelősünk felé

-                    Átutalás az iskola számlájára

-                    Melinda felé, amennyiben nem csak agilityzni jártok, hanem egyéb foglalkozásokra is.

 

Foglalkozások díjai:

-                    1 alkalom: 3000 Ft

-                    2 alkalom: 6000 Ft

-                    3, vagy több alkalom: 7500 Ft/hó

más szakágak edzésein való részvétel esetén: 9500 Ft/hó (az alkalmak számától függetlenül)